Utiliteitsbouw

Vraag meer informatie aan

 

Bouwwerken in de utiliteitsbouw moeten voldoen aan hoge veiligheidsvoorschriften. Het doorberekenen van alle mogelijkheden is daarbij noodzaak. RFEM rekensoftware is juist daarvoor zeer geschikt. In een duidelijke en eenvoudige lay-out, kan met behulp van een Drag ‘n Drop principe worden ontworpen, gemodelleerd en geconstrueerd. Normtesten specifiek voor de utiliteitsbouw kunnen worden getoetst met behulp van up-to-date rekensoftware.

RFEM verduidelijkt

Utiliteitsbouw

Constructies in de utiliteitsbouw zijn aan innovaties onderhevig, zoals te zien is in onderstaand portfolio. Om de betrouwbaarheid en veiligheid van alle vernieuwingen te garanderen kunnen verschillende sterkteberekeningen worden uitgevoerd. Aanpassingen worden direct in de berekeningen meegenomen. De software is stabiel en kan worden uitgewisseld met veel gebruikte CAD-programmatuur en Office pakketten. Dankzij RFEM wordt duidelijkheid verschaft over bijvoorbeeld weersinvloeden of het meest optimale gebruik van materialen voor de utiliteitsbouw.

RFEM rekensoftware kent vele tevreden gebruikers. In de utiliteitsbouw, maar ook in diverse andere branches. Onze hoogwaardige software ondersteunen wij met een uitstekende service en lage investeringskosten.Waarom RFEM?

Gebruiksgemak

Rekensoftware gebruiksgemakU kunt gemakkelijk een stalen, houten of betonnen balk, spant of hal berekenen door de gebruiksvriendelijke, praktische én gründliche opbouw van RFEM.


Complete rekensoftware

Complete rekensoftwareBereken uw stalen, betonnen, of bv. composiete detail uit met de geavanceerde solids van de zeer complete rekensoftware RFEM.


Lage investeringskosten

Rekensoftware lage investeringskostenDoor de grote hoeveelheid internationale klanten zijn de investeringskosten voor bijvoorbeeld de aanschaf, en het onderhoud per jaar zeer laag.


Meer informatie over buigspanning berekenen?

Neem dan nu contact met ons op.