Staalconstructies berekenen met software van RFEM Nederland

Vraag meer informatie aan

 

Voor het berekenen van een staalconstructie kunt u gebruikmaken van de software van RFEM Nederland. Onze software is in staat om constructies van diverse materialen te berekenen. Zo kunt u eenvoudig met één programma meerdere berekeningen maken.

Staalconstructie berekenen en meer

staalconstructie berekenen

Naast een staalconstructie berekenen kunt u met onze RFEM software nog vele andere zaken berekenen. Omdat u veel gebruik zult maken van de software en wij u graag een optimale service willen bieden, bieden wij ook een onderhoudsservice aan. Hierdoor kunnen we het gebruik van de software optimaliseren en kunnen we zo de veroudering tegengaan. Met een onderhoudscontract kunt u gebruikmaken van ondersteuning via telefoon én e-mail of alleen via e-mail. Een medewerker van RFEM Nederland zal u dan helpen, zodat u meteen verder kunt met het berekenen van uw staalconstructie.

Informatie over staalconstructie berekenen

Heeft u nog vragen over de software voor een staalconstructie berekenen? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 026 399 2159 of vul het contactformulier in. Eén van onze medewerkers zal u dan van dienst zijn.Waarom RFEM?

Gebruiksgemak

Rekensoftware gebruiksgemakU kunt gemakkelijk een stalen, houten of betonnen balk, spant of hal berekenen door de gebruiksvriendelijke, praktische én gründliche opbouw van RFEM.


Complete rekensoftware

Complete rekensoftwareBereken uw stalen, betonnen, of bv. composiete detail uit met de geavanceerde solids van de zeer complete rekensoftware RFEM.


Lage investeringskosten

Rekensoftware lage investeringskostenDoor de grote hoeveelheid internationale klanten zijn de investeringskosten voor bijvoorbeeld de aanschaf, en het onderhoud per jaar zeer laag.


Meer informatie over buigspanning berekenen?

Neem dan nu contact met ons op.