Industriebouw oplossingen met RFEM

Vraag meer informatie aan

 

Projecten in de industriebouw vragen om betrouwbare constructies. Constructies bestaande uit veel verschillende materialen, die opgewassen moeten zijn tegen diverse omstandigheden. RFEM helpt de industriebouw bij het doorberekenen, modelleren en aanpassen van verschillende constructies. Dit doen we met software die tot in detail kan bepalen wat de beste oplossingen zijn.

Berekenen

 3D rekenvoorbeeld industriebouw met RFEM

RFEM rekensoftware is in staat voor zowel 2D, als 3D constructies in de industriebouw sterkteberekeningen uit te voeren. In onderstaand portfolio laat RFEM zien ook uiterst geschikt te zijn voor het modelleren van complexe bouwwerken. Door modelleren is het onder andere mogelijk de meest geschikte materialen te bepalen en rekening te houden met verschillende elementen. De software kent een overzichtelijke interface, is eenvoudig in gebruik en helpt bij betrouwbare industriebouw. Bovendien is de software optimaal uitwisselbaar met diverse andere CAD-pakketten.

RFEM vergemakkelijkt het ontwerp, de materiaalkeuze en de uitvoeringstechnieken in de industriebouw. Het werkt kostenbesparend en heeft aangetoond een efficiënte partner voor professionals in de industriebouw te zijn.Waarom RFEM?

Gebruiksgemak

Rekensoftware gebruiksgemakU kunt gemakkelijk een stalen, houten of betonnen balk, spant of hal berekenen door de gebruiksvriendelijke, praktische én gründliche opbouw van RFEM.


Complete rekensoftware

Complete rekensoftwareBereken uw stalen, betonnen, of bv. composiete detail uit met de geavanceerde solids van de zeer complete rekensoftware RFEM.


Lage investeringskosten

Rekensoftware lage investeringskostenDoor de grote hoeveelheid internationale klanten zijn de investeringskosten voor bijvoorbeeld de aanschaf, en het onderhoud per jaar zeer laag.


Meer informatie over buigspanning berekenen?

Neem dan nu contact met ons op.