Houtbouw oplossingen met RFEM

Vraag meer informatie aan

 

Rekensoftware RFEM biedt betrouwbare, state-of-the-art oplossingen voor het maken van sterkteberekeningen. Of het nu gaat om betonnen constructies, staalbouw, houtbouw of een combinatie van verschillende materialen, RFEM constructiesoftware is praktisch en helder opgebouwd. De uitkomsten van de berekeningen worden op een begrijpelijke manier inzichtelijk gemaakt.

RFEM Detail houtverbinding dakconstructie

Gebruiksvriendelijk rekenprogramma

Civiele, bouwkundige en werktuigbouwkundige ingenieurs die RFEM constructiesoftware gebruiken, zijn zeer tevreden over de resultaten. Onze programma’s zijn namelijk erg plezierig om mee te werken en zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Eurocode voor houtbouw geïmplementeerd

Houtbouw moet voldoen aan verschillende normen. Zo is in 2012 de Eurocode 5 ingevoerd voor houtbouw. RFEM implementeert de geldende normen en Eurocodes altijd zo snel mogelijk in de rekenprogramma. Ingenieurs die gebruik maken van RFEM contructiesoftware kunnen dus snel berekeningen maken volgens de laatste EC-normen.

Voordelen constructiesoftware RFEM

  • Ons grote aantal internationale klanten houdt de investeringskosten laag.
  • Complete rekensoftware voor staal-, beton- en houtbouw. Ook voor composiete detail.
  • Altijd de vigerende Eurocode verwerkt in constructiesoftware RFEM.
    Waarom RFEM


Waarom RFEM?

Gebruiksgemak

Rekensoftware gebruiksgemakU kunt gemakkelijk een stalen, houten of betonnen balk, spant of hal berekenen door de gebruiksvriendelijke, praktische én gründliche opbouw van RFEM.


Complete rekensoftware

Complete rekensoftwareBereken uw stalen, betonnen, of bv. composiete detail uit met de geavanceerde solids van de zeer complete rekensoftware RFEM.


Lage investeringskosten

Rekensoftware lage investeringskostenDoor de grote hoeveelheid internationale klanten zijn de investeringskosten voor bijvoorbeeld de aanschaf, en het onderhoud per jaar zeer laag.


Meer informatie over buigspanning berekenen?

Neem dan nu contact met ons op.