Vacature Constructeur voor Msc Engineering

VACATURE Constructeur (m/v) voor Msc Engineering

Vanwege de aanhoudende groei van MSc Engineering zijn wij per direct op zoek naar iemand voor de invulling van de vacature Constructeur (m/v) met een aantoonbare constructieve achtergrond, voor ondersteuning met betrekking tot  support, marketing en verkoop.

MSc Engineering is de Nederlandse distributeur van onder andere de rekensoftware programma’s RFEM, IDEA Concrete en IDEA Connection. Wij adviseren civiele, bouwkundige en werktuigbouwkundige ingenieurs en adviesbureaus op het gebied van rekensoftware en ICT-applicaties met betrekking tot constructies en constructieve berekeningen.

De Constructeur is verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze software aan onze klanten. De hoofdtaak van de constructeur is het actief zoeken naar oplossingen voor de problemen van onze klanten. Dit kan bestaan het uitleggen van de software, het (online) support geven, het geven van opleidingen (online of op locatie), het maken van handleidingen, het aansturen van softwareontwikkelingen en het bijhouden van de vakliteratuur. Daarnaast zullen er regelmatig marketing- en verkoopactiviteiten gedaan moeten worden met betrekking tot social media, website, en infodagen, zoals het schrijven van technische artikelen, vertalen van artikelen, het geven van demonstraties en het ondersteunen van klanten tijdens beurzen.

Een ingenieur die zelfstandig kan werken en zich snel nieuwe technieken / werkmethodes eigen kan maken, kan prima zijn draai bij ons vinden. Deze kandidaat heeft een constructieve achtergrond én een afgeronde HTS- of TU-opleiding Bouwkunde, Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde. Uw standplaats is Doorwerth, nabij Arnhem of Genk, België. Het hebben van adequate ervaring met social-media en internet is een pré.

Wij bieden een baan met veel vrijheid met betrekking tot werktijden en een fijne werkomgeving.

U kunt uw sollicitatie of vragen met betrekking tot de vacature richten aan Emiel Peltenburg. info@MSc-engineering.nl of MSc Engineering, Postbus 22, 6865 ZG DOORWERTH, 026 339 2159.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

vacature adviseur rekensoftware